duminică, 7 februarie 2010

Boredom

De ce exista unele zile cand trebuie sa ma plictisesc? Si iata, ca uneori ma trezesc cu gandul la intrebarea asta, in ora de ...matematica... Sorry, profa discuta serios , la tabla, isi vede de ale ei. Iar eu privesc undeva departe, cu ochii la ea , dar cu gandul la....?! away! Trebuie sa fiu atenta la ea. Sa imi inlatur gandurile. E abia februarie !!! Gandul nu mi-e altundeva, decat la.....nu...nu vreau sa spun..prefer sa tac...


Vorbeam de plictiseala...boredom at school, boredom at home, boredom at.....?! sa zicem, uneori....peste tot, mereu, oriunde, etc.

Dar sa lasam plictiseala, ca mai jos, am si niste reactii: distractiv, extraordinar, nasol si PLICTISITOR! Deci cum cum spuneam, plictiseala este everywhere!!!

Ma gandesc uneori, cine a fost "dementu" de a inventat plictiseala...
Aaaa...era sa uit, omule, daca blogu meu ti se pare plictisitor, s-a inventat un buton numit "close", trebuie doar sa apesi pe buton si se intampla marea minune.

Privesc pe geam si vaaaaad....vaaad....plictiseala! Pana si geamul a devenit plictisitor...

Gandul imi zboara din nou laaa......hey..duminica e Valentine's Day...(ma doare capu deja)....nu asta vroiam sa spun....gandul zboara la vacanta:X DA...asta vroiam sa spun...O fi din cauza ca amandoua cuvintele incep cu "V", de am spus prima oara Valentine's Day?!!

Si iata ca iar am ramas in pana de idei...Gandul imi zboara acum intr-o alta directie...la food..asa ca ma duc sa eat!