luni, 7 martie 2011

Ani de liceu

Cu siguranta toti oamenii (aproape toti) trecem prin cei patru ani "mirifici" de liceu. Liceul care inseamna pentru unii distractie, pentru altii maturizare..si...destul de multe altele. Probabil pentru mine inseamna amandoua lucrurile , printre care se incadreaza si plictiseala la orele de religie , in care profa ne vorbeste despre "ratatii din zilele noastre" care se refera la generatia noua, plina de ..defecte, la orele de ATP unde...profa ne vorbeste de prea frumoasele beneficii ale afacerilor, si tipurile de afaceri , si sa nu uitam de orele impresionabil de plictisitoare -orele de istorie!
Desigur ca...liceul are si parti bune, cum ar fi:
dupa ce se termina orele , vezi liceeni si pusti de generala, batandu-se, dandu-si coate si pumni, iar gardianul soarbe din tigara lui (probabil kent),privindu-i cum se "imbrancesc" , iar tu poti sa treci linistit pe langa ei linistit, gandindu-te fericit la ziua de maine, si la ce mai ai de copiat temele.
desigur, sa nu uitam de prea maritele camere de luat vederi, care parca te-ar impunge, si parca ar fi ochii directoarei atintiti mereu spre tine, si nu poti fuma linistit tigara ta, pentru care ai intrebat jumatate de liceu-daca are si pentru tine una - , pentru ca....brusc te trezesti cand ajungi acasa, ca te iau parintii la intrebari(pentru ca , bineinteles, au fost sunati de scumpa diriginta), ca de ce am fumat...in fata camerei de luat vederi.
si bla bla bla bla in continuare ....ca ..deja mi s-a luat cheful de a scrie pe blog...
nu vreau sa o las nefinalizata, ca miile alte postari, pe care am vrut sa le public de cand a inceput anul 2011..cred ca s-au strans in jur de 50 dar le-am sters pe toate...asa ca voi apasa in curand pe butonul: publicati postare si..bye bye