duminică, 15 august 2010

no "stresssss"

Azi 15 August, mi-a revenit pofta de plictiseala ! De ce numesc "pofta" ? Pentru ca atunci cand ma plictisesc, calaresc tastele pentru o noua postare...Asta ar trebui sa va bucure. Si iata ca mai sunt 4 saptamani, si.....revine chinul, durerea, maltratarea....un nou an scolar plin de peripetii. Si am sa ma intreb , ce am facut in vacanta? De invatat, chiar am mai invatat cate ceva, si pot spune ca n-am trecut degeaba ca "cainele prin apa" , prin vacanta asta. S-au schimbat multe, am zugravit peretii "inimii" mele. WTF, de unde am scos fraza asta?!
Pe de alta parte, am facut si greseli, din care am invatat cate ceva. Nu pot spune, ca mai sunt ca inainte: fata, care nu invata nimic din greseli.
Deja o dau in aere de filozofie, ar trebui sa mai pastrez ritmul 'vesel' pe care mi l-am propus de la inceput pentru blogul asta, nu sa incep sa scriu anumite schimbari prin care trec, care la urma urmei devine chiar plictisitor pentru cititor. Dar voi scrie la momentul potrivit, despre toate. Ar trebui sa ma apuc sa numar zilele, pana cand voi pleca la mare... 1, 2, 3.....8, 9, 10....12 zile !??!? o eternitate ....ca sa imi potolesc setea de mare, plaja, apa, briza, o sa pun o poza. Dar nu mai pun nici o poza, ca deja m-am plictisit de scris, si am sa postez aceasta mare postare .