sâmbătă, 6 februarie 2010

Since 2010

Incepand cu 2010 o sa ma obisnuiesc sa.....HEY!!! Wazz Up?! Unde mi-e gandul? In nici un caz la invatatura. Sunt cu cartea de biologie in fata mea, si cu blogul deschis, la o noua postare. Am devenit dependenta de acest blog...

Dar revenind la ce spuneam mai sus. E februarie...Inceput de februarie. Tuturor le e gandul la "Valentine's Day"..Hey, ce e asa de special? Toata lumea e in goana dupa cadouri, inimioare, dulcegarii (am mancat destula dulceata, n-am nevoie de atatea dulcegarii anul asta) si tot tacamul...Unde e spiritul prieteniei, comunicarii? Cuplurile nu stiu altceva, decat sa faca lucruri numai impreuna, si cand spun lucruri impreuna, stiti voi la ce ma refer...Apoi unii dintre ei se despart. Oare si-au pus intrebarea? Pentru ce a fost relatia aia? Dar lasand la o parte "Valentine's Day" in cartea mea de biologie vorbeste despre....sorry, vroiam sa scriu un titlu ceva, dar am inchis-o inainte sa citesc ceva, si am pus-o intr-un colt. O deschid mai tarziu. Acum m-am facut comoda pe canapea. Oh, am dat cu mana peste modem, si a picat netu. Sorry, incepand cu 2010, o sa ma obisnuiesc sa.....nu mai dau cu mana peste modem!

when the snow stops

De obicei, ador ninsoarea si faptul ca pot sa ma dau cu sania, cu patinele, si asa mai departe. Dar ieri, a fost o zi frumoasa, de iarna, cu soare cu dinti, si mi-am schimbat complet parerea in anul asta. Ador caldura!!! Nu stiu daca o sa spun acelasi lucru pe timpul verii, dar sa speram. Cei drept, nu era asa frig pe la ora pranzului, asa ca am iesit afara. Bineinteles, ninsoarea se oprise demult, si afara se topea zapada. Eram asa fericita! Era ca o zi calduroasa de sfarsit de iarna. Dar nu aveam de unde sa stiu ca urmatoarea zi, avea sa fie ger, frig... Asa ca mi-am pus sperantele in noile mele haine, mai de primavara. Mi le-am aranjat frumos, si "le-am soptit" sa ma astepte, ca o sa le imbrac in curand. Dar urmatoarea zi, m-am trezit cu o speranta aiurita...vroiam sa ma duc in parc, cu prietena sa ne plimbam, pe soarele calduros...M-am uitat pe geam, iar sperantele mele s-au naruit in secunda aceea. Vedeam cum se misca copacii, de la vantul de afara. Am iesit pe balcon, sa iau ceva...Aveam un maieu pe mine. Si am simtit taisuri in tot corpul, in momentul cand am iesit pe balcon. Sorry... de atunci am ramas cu o intrebare: What season is so stubborn?!